TATTOO

Ποια είναι η απαιτούμενη διαδικασία προκειμένου να κλείσω ραντεβού;

Μπορείτε, είτε να επισκεφθείτε το studio, είτε να μας στείλετε ένα λεπτομερές email στη διεύθυνση info@stylematterstattoo.com με μια περιγραφή του σχεδίου, μερικές φωτογραφίες και αν επιθυμείτε τις ημερομηνίες που θα προτιμούσατε να κανονιστεί το ραντεβού σας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 2311 212 741

Μπορεί ένας ανήλικος να κάνει tattoo;

Επιτρέπεται κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του κηδεμόνα. Στην περίπτωση που δεν μπορεί να προσέλθει ο ίδιος ο κηδεμόνας στο studio, ο ανήλικος πρέπει να προσκομίσει πιστοποιημένο έγγραφο (υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία).

Ποιά είναι η τιμή ενός tattoo;

Η τιμή του tattoo εξαρτάται από το σχέδιο, τις λεπτομέρειες και το μέγεθός του, καθώς επίσης, και από το σημείο του σώματος που θα γίνει. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το σχέδιο που θέλετε να κάνετε και την τιμή του σας περιμένουμε στο studio μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις και να σας ενημερώσουμε επακριβώς για το τελικό σχέδιο και την τιμή του.

Τι πρέπει να κάνω για να φροντίσω το καινούριο μου tattoo;

Οι ακριβείς οδηγίες περιποίησης θα σας δοθούν προφορικά αλλά και γραπτά αμέσως μετά την πραγματοποίηση του tattoo σας.

Είναι μια επίπονη διαδικασία;

Ο πόνος είναι υποκειμενικός. Δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι παράγοντες που συμβάλλουν στο να πονέσει κάποιος περισσότερο είναι ο ανεπαρκής ύπνος, η κούραση, το αλκοόλ καθώς και το σημείο που θα «χτυπηθεί» το tattoo.

Είναι ασφαλές;

Το «χτύπημα» ενός tattoo δεν περιλαμβάνει κανέναν κίνδυνο εφόσον τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ακολουθηθούν κατά γράμμα οι οδηγίες περιποίησης.

Ποιοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί;

Δεχόμαστε μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω πριν έρθω στο studio την ημέρα του ραντεβού;

Σας συμβουλεύουμε να έχετε φάει επαρκώς πριν φτάσετε στο studio και να παραμείνετε ενυδατωμένοι σε όλη την διάρκεια της πραγματοποίησης του tattoo. Επίσης, θα ήταν καλό να μην έχετε πιει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει την πίεση σας για 24 ώρες και να οδηγήσει σε αυξημένη αιμορραγία, κάτι που επηρεάζει την διαδικασία επούλωσης του tattoo καθώς και την όψη του.

PIERCING

Είναι το piercing μια επίπονη διαδικασία;

Είναι ένα μικρό τσίμπημα το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό. Αλλά μην ανησυχείτε κρατάει 1 δευτερόλεπτο και πραγματικά αντέχεται. Ένα εμβόλιο πονάει πιο πολύ.

Είναι επικίνδυνο;

Εάν ακολουθηθούν κατά γράμμα οι οδηγίες που θα σας δώσουμε δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο.

Μπορεί να παραλύσει το πρόσωπο μου αν κάνω piercing στο πρόσωπο;

Όχι, από το τρύπημα της βελόνας δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Τα νεύρα που είναι υπεύθυνα για τις κινητικές λειτουργίες του προσώπου που θα μπορούσαν να τραυματιστούν βρίσκονται πλάγια του κεφαλιού και βαθιά κάτω από το δέρμα.

Πόσο κρατάει η διαδικασία;

Σε μια επίσκεψη στο στούντιο μας θέλουμε να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα, να απαντήθουν όλες σας οι απορίες και να ενημερωθείτε καταλλήλως πριν το piercing σας, οπότε ο κάθε πελάτης θα λάβει την προσοχή και τον χρόνο που χρειάζεται. Το τρύπημα κρατάει 1 δευτερόλεπτο και όλη η διαδικασία της τοποθετήσης 1 λεπτό το πολύ.

Γιατί βελόνα και όχι πιστόλι;

Καθώς το πιστόλι ειναι πλαστικό δεν μπορεί να γίνει η κατάλληλη αποστείρωση. Γι’ αυτόν τον λόγο μπορεί να γίνει φορέας ασθενειών και μολύνσεων όταν θα έρθει σε επαφή με την ανοιχτή πληγή σας κατά τη διαδικασία της διάτρησης.

Επίσης, το σκουλαρίκι που χρησιμοποιείται στο πιστόλι είναι ακατάλληλο για φρέσκο piercing λόγω του υλικού, του πάχους και μακρούς του.

Διείσδυει στο δέρμα μας με τρομερή πίεση που προκαλεί τραύμα στον ιστό του. Η επώδυνη και αργή διαδικασία επούλωσης, καθώς επίσης και ο κίνδυνος μόλυνσης, είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους αντενδύκνειται η χρήση πιστολιού και κανένας επαγγελματίας piercer ανα τον κόσμο δεν το χρησιμοποιεί. Τέλος όσον αφορά την διάρκεια της διαδικασίας είναι ακριβώς ίδια με αυτή με την χρήση βελόνας.

Επιλέξτε επαγγελματία για την δική σας υγεία και για την ποιότητα της δουλειάς που θα λάβετε.

ALL RIGHT RESERVED. COPYRIGHT @ 2018 STYLE MATTERS